Om foreningen Minibyen i Maribo

/bestyrelsen17.jpg
      Erling Iwersen     -   Birgit Frederiksen      -     Otto Hansen - Lindy Fynholm - Bent Jensen - Kurt Flittner  -  Birgit Nielsen
Maribo Minibys bestyrelse
Minibyen i Maribo er en almennyttig og kulturel forening stiftet i 1995, hvis formål er socialt samvær og at opføre og drivee en model af Maribo gamle by, købstad fra (1850-1900) i forholdet 1:10. som skal udbrede kendskabet til områdets og byens historie.

Hele projektet Minibyen i Maribo er udført af frivillige minimurere. Værkstedet ligger på Hjulsporet 2, her udføres alt arbejde af de flotte kulturelle bygningsværker. Værkstedet har åbent mandag-torsdag fra 9.00-11.30. Dog ikke fra 15. juni - 15. august.
I 2018 startede byggeriet af Maribo Domkirke i miniformat , det er så stort et byggeri som bygges på selve udstillingen Østre Landevej 33, det har samtidig den store fordel at vi bygger hele sommeren også i åbningstiden, alle vore besøgende vil her kunne opleve de meget spændende gl. håndværk blive udført ned i mindste detalje.

Arbejdet er frivilligt og ulønnet.
    Alle kan deltage.
    Alle er velkomne i de officielle åbningstider.

For yderligere oplysning om Minibyen i Maribo, kontakt venligst:
Birgit Nielsen tlf. 5478 9011.
Lindy Fynholm tlf. 4076 2686